Μάρτιος 22, 2015

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στο βορειοδυτικό μέρος της Κύπρου, στην Πάφο, βρίσκεται το παραδοσιακό, γραφικό Νέο Χωρίο σ’ ένα καταπράσινο σκηνικό όπου πρωταγωνιστούν χαρουπιές και ελιές.

Στην είσοδο του χωριού σ’ ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον βρίσκονται τα Socrates Apartments. Πρόκειται για 14 ευρύχωρα διαμερίσματα μοιρασμένα σε τρία διαφορετικά κτίρια μέσα σε μία έκταση 4.500 τ.μ.

Επτά από τα διαμερίσματα είναι υπερυψωμένα ισόγεια, ενώ τα υπόλοιπα επτά βρίσκονται στον 1ο όροφο. Καθώς δεν υπάρχουν στην περιοχή άλλα κτίσματα, όλοι οι ένοικοι μπορούν ν’ απολαμβάνουν ανεμπόδιστα την πραγματικά μοναδική θέα: από μπροστά προς τη θάλασσα, από πίσω προς τα βουνά.

Τα πιο κοντινά αξιοθέατα είναι το εθνικό πάρκο του Ακάμα σε απόσταση 2 μόλις χιλιομέτρων και το μαγευτικό παραθαλάσσιο θέρετρο Λατσί με τις φημισμένες ψαροταβέρνες του σε απόσταση 2.5 χιλιομέτρων. Σε ανάλογη απόσταση μπορεί κανείς να βρει εξαιρετικές παραλίες με πεντακάθαρα ζεστά νερά.

Τέλος, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων βρίσκονται τα ιστορικά λουτρά της Αφροδίτης, σε απόσταση 7 χιλιομέτρων η Πόλη Χρυσοχούς και σε απόσταση 30 χιλιομέτρων η πόλη της Πάφου.